PeerDoc

Aplikacija za skupinsko pisanje dokumentov, ki združuje urejanje v realnem času s kopiranjem in združevanjem dokumentov skozi zahteve za združitev in diskusijo. Takšen pristop omogoča veliki skupnosti uporabnikov skupinsko pisanje dokumentov. Uporablja se na Federalni univerzi São Paulo, Brazilija, za pisanje njihovega 5 letnega strateškega načrta in omogoča, da vsi na univerzi lahko sodelujejo in prispevajo.

Opis | Namestitav za UNIFESP | Izvorna koda


PeerMind

PeerMind je orodje za skupinsko soodločanje, ki omogoča diskusije, povzemanje, in glasovanje o predlogih. Cilj orodja je optimizacija skupne pozornosti, ki jo skupnost namenja soodločanju. Orodje se uporablja v hiši Cloyne študentske stanovanjske kooperative Berkeley Student Cooperative.

Namestitev za Cloyne | Izvorna koda


PeerLibrary

PeerLibrary je platforma za skupinsko branje, kjer si lahko uporabniki delijo vpoglede in izmenjujejo povratne informacije preko opomb v PDF dokumentih akademskih publikacij. Opombe se lahko objavijo in delijo z drugimi bralci, da lahko ti boljše razumejo te publikacije.

Spletna stran | Izvorna koda


wlan slovenija

wlan slovenija odprto brezžično omrežje je pobuda za izgradnjo odprtega in brezplačnega brezžičnega omrežja po celotni Sloveniji skozi sodelovanje in z uporabo splošno razširjenih brezžičnih tehnologij. Prostovoljci so skozi koordinacijo preko platforme nodewatcher postavili več kot 1000 WiFi točk.

Spletna stran | Izvorna koda